Zaalverhuur

Welzijn

Voel je thuis

Het Wolderhuus is er voor iedereen! Alle bezoekers moeten zich welkom en veilig kunnen voelen. In het Wolderhuus hebben we respect voor elkaar en laten we elkaar in elkaars waarde.

In het Wolderhuus hebben meerdere organisaties, die zich richten op welzijn, een plekje gevonden. Bijvoorbeeld Welzijn De Wolden.

Voor een kopje koffie of een gezellig praatje; iedereen is welkom in het Wolderhuus! 

Jeugd

Binnen het Wolderhuus is er meer dan voldoende ruimte voor de jeugd uit De Wolden om zich te vermaken. Naast sport en spel  worden regelmatig evenementen en bezigheden voor de jeugd georganiseerd. De aanwezigheid van de bibliotheek (met een ruime afdeling jeugdboeken) brengt het nodige leesplezier!

Welzijn De Wolden

Welzijn De Wolden is een organisatie voor zorg en welzijn in de gemeente De Wolden. Hier werken buurtwerkers voor alle inwoners van De Wolden. De buurtwerkers zijn het vaste aanspreekpunt voor inwoners. Elk dorp heeft een eigen buurtwerker. Zo kun je in de buurt om ondersteuning of hulp vragen.

Prima Life

Binnen het Wolderhuus is ook Prima Life gevestigd. Haal het beste uit je leven door middel van fysiotherapie, training en voeding. Meer weten? Bekijk de website.

Nieuw toegevoegde evenementen vanuit welzijn

Er zijn op dit moment geen evenementen vanuit welzijn.