Vacatures

Zaalverhuur

Welzijn

Voel je thuis

Het Wolderhuus is er voor iedereen! Alle bezoekers moeten zich welkom en veilig kunnen voelen. In het Wolderhuus hebben we respect voor elkaar en laten we elkaar in elkaars waarde.

In het Wolderhuus hebben meerdere organisaties, die zich richten op welzijn, een plekje gevonden. Bijvoorbeeld Welzijn De Wolden.

Voor een kopje koffie of een gezellig praatje; iedereen is welkom in het Wolderhuus! 

Jeugd

Binnen het Wolderhuus is er meer dan voldoende ruimte voor de jeugd uit De Wolden om zich te vermaken. Naast sport en spel  worden regelmatig evenementen en bezigheden voor de jeugd georganiseerd. De aanwezigheid van de bibliotheek (met een ruime afdeling jeugdboeken) brengt het nodige leesplezier!

Welzijn De Wolden

Welzijn De Wolden levert sociaal werk dat bijdraagt aan het welzijn van alle inwoners van de gemeente De Wolden. 
Onze missie is:
Wij geloven in de bloeiende samenleving van De Wolden, die toegankelijk is voor iedereen om er naar eigen behoefte en vermogen aan deel te nemen. 

Wij ondersteunen inwoners van De Wolden die dit niet op eigen kracht kunnen, door ze te verbinden met andere inwoners of partijen.

Wij doen dit door de cliëntgerichte inzet van gedreven en uitstekend gekwalificeerde sociaal werkers.

Doe je mee?

Prima Life

Binnen het Wolderhuus is ook Prima Life gevestigd. Haal het beste uit je leven door middel van fysiotherapie, training en voeding. Meer weten? Bekijk de website.

Nieuw toegevoegde evenementen vanuit welzijn