Vrienden

Zaalverhuur

WOLDERHUUS OPENT OFFICIEEL HAAR DEUREN OP ZATERDAG 29 JUNI A.S.

Op zaterdag 29 juni 2024 opent het Wolderhuud officieel haar deuren.

WOLDERHUUS OPENT OFFICIEEL HAAR DEUREN OP ZATERDAG 29 JUNI A.S.

Op zaterdag 29 juni a.s. is het feest in de gemeente De Wolden! Het Wolderhuus opent dan officieel haar deuren voor alle inwoners van De Wolden. Er zijn diverse activiteiten georganiseerd om kennis te komen maken met het Wolderhuus en de instanties die er gevestigd zijn (zoals bibliotheek, sportverenigingen, welzijnsorganisaties e.d.).

In het Wolderhuus hebben de oude gymzaal, sporthal, bibliotheek en Boerhoorn hun plek gevonden. In het Wolderhuus is ook een theater gevestigd waar tot 150 personen kunnen genieten van een mooie voorstelling. Daarnaast biedt het Wolderhuus ook ruimte aan verschillende zalen en kantoren voor vergaderingen, flexwerken, etc. Het Wolderhuus voor Sport en Cultuur vormt daarmee het middelpunt van sportief, cultureel, sociaal en maatschappelijk De Wolden; dé plek voor sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten én een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud!

Een festival van ontdekken
Het gebouw is al eerder in gebruik genomen, maar de officiële opening had nog niet plaatsgevonden. Op zaterdag 29 juni a.s. vindt om 14:00 uur de officiële opening plaats. Vervolgens is het een festival van ontdekken van wat er allemaal te doen is. Er zijn tal van activiteiten door de sportverenigingen, de bibliotheek, welzijnsorganisaties, cultuurinstanties en muziek. Ook circus Okidoki komt tweemaal een kindervoorstelling geven.

Voor alle leeftijden
De opening wordt een leuke, ontspannen zaterdagmiddag voor alle leeftijden. Er is genoeg te doen voor kinderen. Natuurlijk gaat een en ander vergezeld van lekkere drankjes en hapjes. Alle inwoners van de gemeente De Wolden (en andere geïnteresseerden) zijn van harte welkom.

Meer nieuws

vriend van het tonckens theater in het wolderhuus

Word ook vriend van het Tonckens theater!

Op zaterdag 29 juni 2024 opent het Wolderhuud officieel haar deuren.

WOLDERHUUS OPENT OFFICIEEL HAAR DEUREN OP ZATERDAG 29 JUNI A.S.

Paleis De Wolden!

Blijf op de hoogte

Weten wat er allemaal gebeurt in en rondom het Wolderhuus? Schrijf je in de voor de nieuwsbrief en mis niets!