Vacatures

Zaalverhuur

Bert Heerink & Martijn van der Zande presenteren “Classic Country” in een akoestische setting. 18 mei a.s. in het Wolderhuus! 

Wat is er heerlijker dan samen met een goede vriend muziek maken? Voor dit programma hebben Bert Heerink en zijn vriend, gitarist Martijn van der Zande, een verzameling prachtige countrynummers bewerkt voor een intieme akoestische ervaring. Van klassiekers als “Country Roads” van John Denver, “Ring of Fire” van Johnny Cash en “Green, green Grass of home” van Tom Jones tot verrassende uitvoeringen van artiesten als Glen Campbell en Shania Twain. Dit intieme optreden is perfect geschikt voor een sfeervolle avond uit. Boek nu je ticket en maak je klaar voor een onvergetelijke avond met Bert & Martijn!

Over Bert Heerink
Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest. Een Nederlandstalige carrière volgde, nadat de buitenlandse tournees waren geëindigd, met een gouden plaat (en afgelopen juli 6 x platina red.) als beloning voor de Top 10 hit ‘Juli July’. Heerink schitterde daarna jaren lang als frontman van Kayak, waarmee hij vier albums maakte. Ook als vertolker van de klassieke nummers uit de Disney kraker “Tarzan” (waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) brachten hem grote naamsbekendheid. Bert werkte ook met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands orkest in diverse theaterproducties. Tot 2021 was Heerink zanger bij o.a. Jan Akkerman’s My Brainbox en Pink Floyd Project. Met de rockband Royal Flush maakte Heerink een eerste album dat o.a. in Japan een succes werd zonder dat er ooit werd opgetreden. Een tweede album is in de maak…..

Over Martijn van der Zande
Martijn begon zijn muzikale loopbaan in de band Gr!tlock waarmee meerdere talentenjachten werden gewonnen. De gitaar die hij op 15 jarige leeftijd voor zijn verjaardag kreeg verdreef de herinnering aan blokfluit en keyboardlessen en na zijn middelbare school schopt hij het tot straatmuzikant in Parijs; vást van plan om zich te ontwikkelen tot sing en songwriter! De finales van de Grote prijs van Nederland en het Noord Nederlands liedjesfestival bewijzen zijn doorzettingsvermogen en gelijk. Zijn bewogen jeugd vertaalt hij in 2015 voor het eerst in een eigen nummer over zijn vader en het publiek is verkocht. Martijn is een blijver, schrijft eind 2020 een eerste eigen album en wordt ook door de landelijke radiozenders opgepikt waardoor hij zijn bekendheid vergroot. Het telefoontje om samen met Bert Heerink aan een akoestisch concept te beginnen zet de wereld nog een beetje verder op z’n kop…..

Kaarten (15,= per stuk) voor dit geweldige optreden op 18 mei a.s. zijn verkrijgbaar bij de balie van het Wolderhuus.