Word vrijwilliger

Zaalverhuur

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het geluksgevoel & hoe vind ik mijn flow?

4 juli | 20:00 - 21:30

Eric Mijnster

VOORSTELLING HET GELUKSGEVOEL

Wat als de stem van binnenuit roept om in beweging te komen? En wat als dat betekent dat je voor jezelf gaat staan, ongeacht wat iemand anders daarvan vindt? Wat gebeurt er als je die stap zet? Precies dáár gaat de voorstelling ‘Het geluksgevoel’ van Eric Mijnster over.
Als Eric zijn stem van binnenuit gaat volgen, brengt hem dat over de bergtoppen van Europa. Zo fietst hij 650 kilometer over 14 bergen non-stop, zonder te slapen. Vervolgens verkoopt hij al zijn spullen om voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen te wonen. Na ruim een jaar busleven keert hij terug naar Nederland om zijn avonturen en ontdekkingen te delen.
Eric neemt zijn publiek met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek mee op een spraakmakende reis. De voorstelling is ongelofelijk herkenbaar met betrekking tot de situatie waar we momenteel in leven en geeft vertrouwen om in je kracht te staan.
Trailer https://www.youtube.com/watch?v=ehi5WDX4m-E&t=4s&ab_channel=EricMijnster

LEEFTIJD EN PLAATSEN

De voorstelling is te volgen voor iedereen vanaf een jaar of 10 – 12.

OVER ERIC

Eric Mijnster is een storyteller die recht vanuit het hart schrijft, maakt en deelt. Zijn voorstellingen en creaties zijn brandstof voor je innerlijke vuur en dragen de boodschap dat je mag zijn zoals je van nature bent. Sinds zijn terugkomst in Nederland neemt hij je met zijn meeslepende voorstelling, jeugdvoorstelling, boek, documentaire en spoken word mee op zijn spraakmakende reis en verder. Meer over Eric vind je op www.ericmijnster.nl

PROGRAMMA

19.30 Zaal open
20.00 Voorstelling Het geluksgevoel
21.30 Napraten

Verkoop tickets aan de kassa of online via https://hipsy.nl/event/45205-voorstelling-het-geluksgevoel-workshop-hoe-vind-ik-mijn-flow

Voorstelling 17,50
Let op vol=vol

 

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Site:
https://hipsy.nl/event/45205-voorstelling-het-geluksgevoel-workshop-hoe-vind-ik-mijn-flow

Locatie

Tonckens theater
Zuider Esweg 1A
Zuidwolde, Drenthe 7921JC Nederland
+ Google Maps

Organisator

HSC Zuidwolde
E-mail
info@hsc-zuidwolde.nl
Bekijk de site van Organisator