Word vrijwilliger

Zaalverhuur

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Alexander Broussard speelt Billy Joel

9 november | 20:00 - 22:30

€22,50

In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander Broussard
Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, (The Tribute – Battle Of The Bands (SBS6)/ZIGGO DOME WINNAAR, I Can See Your Voice (RTL4), Beau (RTL4), We Want More (SBS6), Dansmarathon (SBS6), Najib Amhali’s PlusSupportAct, De Corona’s, Crazy Piano’s e.v.a.), is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Billy Joel
De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.
Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

Een kleine impressie om alvast de sfeer te proeven: https://youtu.be/IBzemHlmAUg

De entree is €22,50 inclusief een pauzedrankje.

Gegevens

Datum:
9 november
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€22,50
Evenement Categorie:

Locatie

Theater Wolderhuus
Zuider Esweg 1A
Zuidwolde, Drenthe 7921JC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0528 217 312
Bekijk de site van Locatie

Overige informatie

Evt. bronvermelding afbeelding
Fred Bakker Fotograaf
Organisator (bedrijf, club, organisatie)
Wolderhuus
naam aanvrager (voor eventuele vragen n.a.v. deze aanmelding)
Corine Holtmaat
emailadres (voor evt. vragen n.a.v. deze aanmelding)
corineholtmaat@hotmail.com